Ajay Devgn over zijn ‘ruzie’ met Shah Rukh Khan

Ajay Devgn over zijn 'ruzie' met Shah Rukh Khan

In de loop der jaren is veel gesproken over de ijskoude relatie tussen Bollywood acteur Ajay Devgn en Shah Rukh Khan. Voor het eerst spreekt Ajay in een interview over deze zogenaamde ‘koude oorlog’.

“In de jaren 90 zijn er zes of zeven van ons ongeveer tegelijk gestart met onze carrière. We kunnen het goed met elkaar vinden en steunen elkaar. De media schrijft regelmatig over issues tussen mij en Shah Rukh Khan, maar die zijn er niet. Wij spreken elkaar regelmatig via de telefoon. Er is niets aan de hand.”

“Wanneer iemand een probleem heeft, staat de ander paraat om te helpen. Wij vertrouwen elkaar en geloven in elkaar. Als iemand zegt: We zijn er voor je! Dan betekent dat ook dat ze er voor je zullen zijn. Wij hebben nooit een probleem gehad met elkaar.”

“Soms is het zelfs zo dat de ruzies tussen beroemheden worden gecreëerd. Niet alleen door de media, maar soms ook door fanatieke fans. Hier hebben wij geen controle over”, zegt hij lachend.

“Dus als fans met elkaar beginnen te vechten, denken mensen dat twee acteurs ruzie hebben en dat is dus een perceptie die vervolgens de wereld in wordt geholpen. Dan praten wij weer met elkaar hoe we dit onder controle kunnen krijgen. Maar ik zou alle fans willen vertellen dat we allemaal één zijn en dus de volgende keer dat ze om ons willen vechten, doe het niet”, aldus Ajay Devgn.

Scroll naar top