Ibrahim Ali Khan over zijn band met zus Sara Ali Khan

Ibrahim Ali Khan over zijn band met zus Sara Ali Khan

Ibrahim Ali Khan over zijn band met zus Sara Ali Khan

Het meest schattige broer-zus-duo in Bollywood is ongetwijfeld Sara Ali Khan en Ibrahim Ali Khan. Sara deelt vaak leuke reels op Instagram waar ze grappen vertelt aan haar broertje. De interactie tussen hen is hilarisch. De band die zij met elkaar delen is speciaal. Dat zegt ook Ibrahim in een interview.

“De relatie die wij delen is gewoon perfect. Wij maken zelden ruzie. Misschien komt dat wel omdat er een kloof van vijf jaar tussen ons zit. En wanneer we dan wel eens een keer ruzie hebben gaat het werkelijk om de domste dingen. We zijn heel close en houden veel van elkaar”, zegt Ibrahim.

Moeder Amrita Singh, die ook bij het interview zat, is het daar ook mee eens. Over Sara deelt ze dat zij zeer gedisciplineerd en gelovig is. En Ibrahim is de oude ziel in huis. “Hij heeft de gave en het vermogen om de hardste waarheid met een dappere glimlach te accepteren”, zegt Amrita.

Ze voegt toe dat ondanks dat haar kinderen ontzettende lieve kinderen zijn, ze toch ook wel een klacht heeft: “Ze kunnen allebei overigens extreem rommelig en slordig zijn.”

Ibrahim werkt momenteel als een regie-assistent op de set van Rocky aur Rani ki Prem Kahaani.

Check hier twee van de hilarische Instagram-video’s.

Scroll naar top