John Abraham: “Tehran is een politieke thriller”

Bollywood acteur John Abraham: "Tehran is een politieke thriller"

De volgende Bollywood film van John Abraham is getiteld Tehran. De film wordt geregisseerd door reclamefilmmaker Arun Gopalan en is gebaseerd op ware gebeurtenissen. Het verhaal is geschreven door Ritesh Shah en Ashish Prakash Verma.

De opnames voor deze thriller gaan deze maand van start in Iran. “We zijn klaar om naar Iran te gaan. Onze regisseur is daar nu aanwezig om het gebied te verkennen. Ik ben zelf nog bezig met Ek Villain Returns, daarna heb ik nog opnames voor Pathaan. En daarna rond ik alles af voor mei en begin ik in juni aan deze film”, zegt John.

“Als je geïnteresseerd bent in de Rusland-Oekraïne-crisis, je afvraagt ??wat China doet, wat Iran doet, waar Palestina in dit hele plaatje past, dan is deze politieke thriller voor jou. Teheran gaat over dit alles. Het is een prachtige film met een sterke verhaallijn”, aldus John.

Het weekend van 27 januari 2023 wordt een compleet John Abraham weekend!
Tehran staat gepland voor een release op 26 januari 2023, één dag na release van zijn andere film Pathaan.

Scroll naar top