Sara Ali Khan: “Dat mijn broertje en ik exacte kopieën zijn van onze ouders is ook vaak thuis onderwerp van gesprek”

Sara Ali Khan: "Dat mijn broertje en ik exacte kopieën zijn van onze ouders is ook vaak thuis onderwerp van gesprek"

Dat Bollywood actrice Sara Ali Khan en haar broertje Ibrahim Ali Khan exact op de jongere versie van hun ouders lijken is welbekend. Er zijn verschillende memes over hoe broer en zus er bijna precies uitzien als de jongere versies van Saif Ali Khan en Amrita Singh. In een recent interview spreekt Sara over de overeenkomsten en geeft toe dat het ‘niet normaal’ is. Ze voegde eraan toe dat dit, net als in de rest van het land, ook bij hen thuis vaak een gespreksonderwerp is.

Sara wordt vaak vergeleken met haar moeder Amrita Singh, die in de jaren 80 en 90 zelf een succesvolle actrice was. Haar 21-jarige broertje Ibrahim wordt een jongere versie van zijn vader genoemd. Ibrahim lijkt namelijk bijna op Saif Ali Khan toen hij begin jaren 90 op 22-jarige leeftijd debuteerde.

“De manier waarop ik exact op mama lijk en Ibrahim op papa is niet normaal. We zijn identiek! Het is niet alsof we een beetje op hen lijken. Nee, we zien er letterlijk uit zoals zij toen en ik denk dat dat voor gespreksstof zorgt.”

De actrice voegt wel toe dat hoewel zij op haar moeder Amrita lijkt en Ibrahim op vader Saif lijkt, hun persoonlijkheden wel zijn verwisseld.

“Dit wordt ook bij ons thuis besproken. Maar het is wel interessant om te weten dat Ibrahim een stuk rustiger en kalmer is dan ik. Hij mag dan wel op papa lijken, maar zijn persoonlijkheid komt meer overeen met die van mama. En dat is bij mij net andersom. Ik lijk op mama, maar qua karakter lijk ik meer op papa. Wij hebben het er ook vaak over dat we de persoonlijkheden en gezichten hebben verwisseld”, zegt ze lachend.

Hieronder een fotoreeks van Sara Ali Khan en Amrita Singh. Zoek de verschillen!

Scroll naar top