Shahid Kapoor vertelt waarom hij geen foto’s van zijn kinderen deelt op sociale media

Shahid Kapoor vertelt waarom hij geen foto’s van zijn kinderen deelt op sociale media

Shahid Kapoor vertelt waarom hij geen foto's van zijn kinderen deelt op sociale media

Bollywood acteur Shahid Kapoor is één van de weinige acteurs die niet of nauwelijks zijn kinderen laat fotograferen door de paparazzi noch foto’s van zijn kinderen op sociale media deelt. In een recent interview vertelt hij waarom.

Shahid is een zeer beschermende vader en vindt de exposure niet nodig op deze leeftijd. “Wij plaatsen bewust geen foto’s van onze kinderen. Ik bescherm mijn kinderen voor alle onnodige exposure. Er is maar één foto van Zain die ik heb gepubliceerd, letterlijk sinds zijn geboorte, misschien twee.”

In het interview werd hem ook gevraagd of zijn kinderen op de hoogte zijn van de roem. “Ze wonen al twee en een half jaar niet meer in Mumbai door Corona. Ze hebben bijna de leeftijd bereikt waarop ze het zullen merken. Over een paar jaar zullen we het ontdekken.”

“We vertellen ze niet zoveel. Ze weten wat ik doe, maar ze krijgen het niet in detail te horen. Ze weten dat papa naar opnames gaat. We zijn er nog niet in geslaagd om het ze uit te leggen, maar kinderen van tegenwoordig zijn zo slim. Ze komen er vast wel achter wat het betekent.”

Scroll naar top