Mahima Chaudhry onthult diagnose borstkanker

Mahima Chaudhry onthult diagnose borstkanker

Bollywood actrice Mahima Chaudhry onthult in een video, gepost door Anupam Kher, dat bij haar borstkanker is geconstateerd.

Anupam Kher heeft haar verhaal op Instagram gedeeld.
“Het verhaal van de moed en kanker van @mahimachaudhry1: ik belde #MahimaChaudhry een maand terug vanuit de VS om een zeer belangrijke rol te spelen in mijn 525e film #TheSignature. Ons gesprek ging vervolgens over het feit dat ze ontdekte dat ze #Borstkanker heeft. Wat volgde is dit openhartige gesprek tussen ons. Haar houding zal hoop geven aan zoveel vrouwen over de hele wereld. Ze wilde dat ik deel uitmaakte van haar onthulling. Ze noemt me een eeuwige optimist maar liefste Mahima! “Jij bent mijn held!” Vrienden! Stuur haar je liefde, warmte, wensen, gebeden en zegeningen. Ze is TERUG op de sets waar ze thuishoort. Ze is klaar om te vliegen. Al die producenten/regisseurs die er zijn! Hier is je kans om van haar genialiteit te profiteren! Jai ho voor haar!!??? #Kanker #Moed #Hoop #Gebeden

Scroll naar top