Brahmastra-trailer: 5 dingen die we weten over de hoofdpersonages

Brahmastra-trailer: 5 dingen die we weten over de hoofdpersonages

De trailer van de Bollywood film Brahmastra is eindelijk uit. We krijgen in de trailer meer inzicht in de personages van Ranbir Kapoor, Alia Bhatt, Amitabh Bachchan, Nagarjuna en Mouni Roy. De regie ligt in handen van Ayan Mukerji die een visueel spektakel heeft gemaakt van zijn ambitieuze Astraverse. Afgaande op de trailer, zijn hier 5 dingen die we weten over de hoofdpersonages van Brahmastra.

1. Ranbir Kapoor speelt Shiva. Hij is een DJ. Shiva is een wees uit Mumbai met een groot geheim: hij heeft een unieke connectie met vuur. Hij kan zich namelijk niet branden. Later in de trailer wordt onthuld dat Ranbir zelf een Astra is – de Agni Astra.

2. Amitabh Bachchan is lid van een geheim genootschap van wijzen die sinds millennia de beschermers zijn van de astra’s en de astron ka devta, de Brahmastra. Hij staat bekend als de Guru en is degene die Ranbir helpt zijn macht te benutten.

3. Mouni Roy is de belangrijkste antagonist in de trailer die het bevel voert over een leger dat de Brahmastra probeert te veroveren. Is hier echter iets sinisters in het spel? Maakt ze deel uit van iets groters? Er zijn aanwijzingen dat ze misschien niet de belangrijkste antagonist van Ayan’s astraverse is.

4. Alia Bhatt is de shakti van Brahmastra. Ze is de vriendin van Shiva.

5. Nagarjuna Akkineni lijkt één van de goeden te zijn, al is het nog te vroeg om dat te zeggen. Hij lijkt deel uit te maken van Team Shiva, aangezien er een shot is waarin hij Shiva en Isha probeert te beschermen tegen Mouni’s karakter.

SRK in de film?
Eén van de grootste vragen na de release van de trailer was: Zit Shah Rukh Khan in de trailer? Fans denken van wel. Er is een shot van een man met zijn armen gespreid in de lucht. Het gerucht gaat dat SRK de rol speelt van Vayu, de vader van Hanuman.

Brahmastra is een driedelige filmfranchise en het begin van India’s eerste originele universum, The Astraverse.

De synopsis van de film zegt het volgende:

BRAHMASTRA: DEEL EEN, is het verhaal van SHIVA – een jonge man, die verliefd wordt op een meisje genaamd… Isha. Maar hun wereld veranderd, omdat Shiva ontdekt dat hij een mysterieuze connectie heeft met de Brahmastra en een grote kracht in hem die hij nog niet begrijpt – de kracht van Vuur. In deze film ervaren we Shiva’s avonturen terwijl hij naar de wereld van de Astras reist en op zijn beurt zijn lotsbestemming als de GODDELIJKE HELD van het universum ontdekt.

Scroll naar top