Kiara Advani reageert op geruchten van relatiebreuk met Sidharth Malhotra

Kiara Advani reageert op geruchten van relatiebreuk met Sidharth Malhotra

Hoewel Bollywood actrice Kiara Advani en Bollywood acteur Sidharth Malhotra nooit openlijk hun relatie hebben erkend, lijkt er geen einde te komen aan alle geruchten over deze relatie. Sinds een paar maanden wordt gesuggereerd dat het stel uit elkaar is. Daarna zouden ze het weer hebben goedgemaakt en zouden ze nu dus weer bij elkaar zijn. Kiara reageert in een recent interview op de geruchten.

“Ik ben niet volledig immuun voor alle geruchten, zeker niet wanneer het [gerucht] over je privéleven gaat. Gelukkig is het nooit voorgekomen dat er iets is gezegd dat mij of mijn familie heeft geraakt, maar ik denk nog wel eens: waar komt dit vandaan?”, zegt ze lachend.

Ze voegde eraan toe dat ze wel eens wil weten hoe en waar deze roddels vandaan komen. “Uiteindelijk wil je als artiest dat je werk voor je spreekt. Maar je moet echt wel een dikke huid hebben en ontwikkelen wanneer het gaat om om dit soort geruchten. Je moet je ogen ervoor kunnen sluiten”, zegt ze.

Kiara en Sidharth waren samen te zien in de film Shershaah, dat een kaskraker werd en al meerdere onderscheidingen voor heeft ontvangen.

Scroll naar top