Farhan Akhtar stelt opnames film Jee Le Zara met Priyanka Chopra, Katrina Kaif & Alia Bhatt uit

Farhan Akhtar stelt opnames film Jee Le Zara met Priyanka Chopra, Katrina Kaif & Alia Bhatt uit

De opnames voor de Bollywood film Jee Le Zara zouden in september van start gaan. Maar filmmaker Farhan Akhtar heeft aangekondigd dat de film, met in de hoofdrollen Priyanka Chopra, Katrina Kaif en Alia Bhatt, voorlopig is uitgesteld.

Het is meer dan tien jaar geleden dat Farhan Akhtar een film regisseerde. Met gedenkwaardige films als Dil Chahta Hai, Lakshya en de Don-franchise, was het dan ook een feestje toen Farhan zijn volgende film Jee Le Zara als regisseur aankondigde.

Nu komt echter het verdrietige nieuws dat de film voorlopig is uitgesteld. “Hoewel iedereen erg enthousiast was om vanaf september dit jaar op een leuke roadtrip te gaan, zijn alle plannen gewijzigd. De drie actrices zijn niet meer tegelijk beschikbaar in die periode en dit heeft tot gevolg dat de film voor onbepaalde tijd is uitgesteld. Zodra er meer duidelijkheid is, wordt er een nieuwe periode gepland voor de opnames”, aldus een productiemedewerker.

“Er is een grote kans dat de opnames pas eind volgend jaar plaatsvinden. Binnen een paar maanden moet er meer duidelijk zijn”, voegt hij toe.

Volgens verschillende geruchten is de film uitgesteld, omdat Katrina Kaif zwanger zou zijn. Ze zou na haar zwangerschap meer tijd met haar familie willen doorbrengen en is daarom niet direct voor een periode van drie maanden beschikbaar.

Het script van Jee Le Zara is geschreven door Zoya Akhtar, die in 2011 ook al de vriendschapsfilm Zindagi Na Milegi Dobara schreef en regisseerde.

Ondertussen is Farhan begonnen met het schrijven van een nieuw project. Daarover binnenkort meer. Hij heeft ook meerdere films getekend als acteur waaronder de Rakesh Sharma Biopic.

Scroll naar top