Pankaj Tripathi over het belang van digitale platformen

Pankaj Tripathi over het belang van digitale platformen

Bollywood acteur Pankaj Tripathi sprak eerder deze maand op een evenement in Mumbai over het belang van digitale platforms. En hoe deze zijn carrière hebben beïnvloed.

“Als over-the-top content (OTT) eerder had bestaan, zou ik al heel vroeg in mijn carrière zijn gegroeid. Dan had ik geen 47 jaar hoeven wachten. Met OTT is er meer tijd en ruimte om je verhaal te doen. En omdat je meer tijd hebt, kun je kijkers echt meenemen in alle nevenplots en subplots.”

In broadcasting, is over-the-top content (OTT) de distributie van audio, video, en andere media via het Internet zonder dat er een multi-systeembeheerder over de distributie van de content gaat. 

“Ook acteurs die kleine rollen hebben krijgen voldoende erkenning, omdat er ook genoeg tijd aan hen wordt gegeven. De strijd om jezelf als acteur te kunnen laten zien is hiermee absoluut verminderd. Er is hier maar één vereiste en dat is dat je moet kunnen acteren,”aldus Pankaj.

Scroll naar top