Rohit Shetty: “Singham 3 komt eraan.”

Rohit Shetty: "Singham 3 komt eraan."

Rohit Shetty’s politie-universum is één van de meest geliefde franchises in Bollywood. Dit universum begon met Singham in 2011 en markeerde daarmee het begin van een dodelijke combinatie van die van Rohit Shetty en Ajay Devgn. Daarna werkten ze samen aan meer films zoals Bol Bachchan, Golmaal en Golmaal Returns. Maar het publiek wilde meer Singham. In 2014 kwam dan uiteindelijk Singham Returns en sindsdien wachten fans op de aankondiging van het derde deel. En het lijkt erop dat hun wens op het punt staat in vervulling te gaan.

Rohit Shetty, die momenteel bezig is met opnames voor zijn realityshow, deelde het goede nieuws recent in een interview. “Ik focus mij nu op het volgende hoofdstuk van Singham. We starten volgend jaar in april met de opnames, nadat Cirkus is uitgebracht.”

Hij zei tevens dat hij er naar uitkijkt om weer samen te werken met Ajay Devgn: “Hoewel Singham technisch gezien deel uitmaakt van Simba en Sooryavanshi, is het wel lang geleden dat ik met Ajay heb samengewerkt. De laatste Singham is uit 2014 en is nog steeds één van de meest favoriete films op televisie. En ik wil iets met Ajay maken.”

Rohit Shetty voegde toe dat ze het groots willen aanpakken met Singham 3 en dat het nog minstens een jaar zal duren.

Scroll naar top