Bade Miyan Chote Miyan remake gaat door

Bade Miyan Chote Miyan remake gaat door

Bollywood filmmaker Ali Abbas Zafar reageerde recent op de geruchten dat de remake van Bade Miyan, Chote Miyan op de lange baan is geschoven. Hij ontkent het nieuws.

“We liggen goed op schema voor wat betreft de voorbereidingen. Als we op deze manier doorwerken dan starten we eind dit jaar of begin volgend jaar met de opnames. We beginnen dan in Engeland”, aldus de regisseur.

Bade Miyan Chote Miyan is een remake het origineel uit 1998 met in de hoofdrollen Amitabh Bachchan en Govinda. De hoofdrollen in de remake worden vertolkt door Akshay Kumar en Tiger Shroff. Dit is de eerste keer dat deze twee heren zullen samenwerken.

De film zal naar verwachting met kerst 2023 in de bioscoop verschijnen.

Ondertussen werkt Ali Abbas Zafar tevens aan een project met Shahid Kapoor en aan een superheldenserie met Katrina Kaif.

Scroll naar top