Vervolg op No Entry bevat 10 actrices

Vervolg op No Entry bevat 10 actrices

Het vervolg op de Bollywood komedie No Entry is een feit. Nu doen er opnieuw geruchten de ronde over de cast. De film met de titel No Entry Mein Entry. Dit melden diverse Indiase media.

Het gerucht over de 10 actrices deed al eerder de ronde. Het schijnt dat de makers het script enigszins hebben aangepast. Salman Khan, Anil Kapoor en Fardeen Khan hebben in ieder geval getekend voor de film. Maar waar ze eerder in een dubbelrol te zien zouden zijn, zullen de acteurs voor het eerst in een drievoudige rol te zien zijn.

Anees Bazmee, de regisseur van de film, heeft al gesproken met de mannelijke hoofdrollen. Salman Khan heeft er in ieder geval zin in. “De opnames van de film gaan zeer binnenkort van start. Ik heb Salman bhai vier tot vijf keer ontmoet. En we zijn er het over eens dat we snel moeten beginnen met deze film.”

Scroll naar top