SS Rajamouli’s RRR genomineerd voor Beste Film bij de Hollywood Critics Association Awards

SS Rajamouli's RRR genomineerd voor Beste Film bij de Hollywood Critics Association Awards

Het is geen Bollywood film, maar de Zuid-Indiase film RRR heeft wereldwijd ongelooflijk veel lof ontvangen. Het is een understatement om te zeggen dat SS Rajamouli filmisch goud heeft gecreëerd. De film haalt nu opnieuw de krantenkoppen, omdat deze nu is genomineerd in de categorie Beste Film van de Hollywood Critics Association.

RRR, met in de hoofdrollen Ram Charan en Jr. NTR, gaat de concurrentie aan met films als Top Gun Maverick met Tom Cruise en The Batman met Robert Pattinson. Het nieuws werd gedeeld via de officiële Twitter-handle van RRR. Ze schreven dat ze blij waren dat RRR is genomineerd voor Beste Film bij HCA Critics.

Naast RRR, Top Gun Maverick en The Batman zijn ook Cha Cha Real Smooth, Elvis Movie, Everything Everywhere All At Once, The Northman en anderen genomineerd.

De Hindi-versie van de film is te zien op Netflix. Er zit een kleine Bollywood-tint aan de film, want twee kleine rollen worden vertolkt door Ajay Devgn en Alia Bhatt.

Scroll naar top