Bekijk de trailer van Koffee with Karan seizoen 7

Bekijk de trailer van Koffee with Karan seizoen 7

Dé enige echte Bollywood Talkshow is terug! Het zevende seizoen van Koffee with Karan gaat 7 juli van start op Disney HotStar en de trailer is uit!

Ook ditmaal wordt het weer lachen, gieren en brullen! De combinatie van gasten is opnieuw uniek! Zo zien we Janhvi Kapoor en Sara Ali Khan, Varun Dhawan en Anil Kapoor, Akshay Kumar en Samanta en Ranveer Singh en Alia Bhatt.

Opvallend is wel dat in ieder geval in de trailer geen enkele Khan te zien is, noch Shah Rukh Khan, Salman Khan, Aamir Khan of Saif Ali Khan. De grote vraag is of zij dit seizoen op de bank zullen plaatsnemen.

Wordt het een pittig, controversieel of speels seizoen?
Hier is in ieder geval een voorproefje van wat je dit seizoen kunt verwachten!

Scroll naar top