RRR verslaat Top Gun Maverick en anderen en wordt tweede bij HCA Awards

RRR verslaat Top Gun Maverick en anderen en wordt tweede bij HCA Awards

De fans van SS Rajamouli’s nieuwste film RRR waren razend enthousiast toen bekend werd dat de film is genomineerd in de categorie Beste Film tijdens de Hollywood Critics Association Midseason Awards. Nu is bekend dat RRR tweede is geworden, waarmee het films als The Batman en Top Gun Maverick achter zich heeft gelaten.

De award voor de Beste Film tijdens de Hollywood Critics Association Midseason Awardswerd ging naar Everything Everywhere All At Once. Dit nieuws werd bekendgemaakt via Het officiële Twitter-account van de Hollywood Critics Association. “En de winnaar van de HCA Midseason Award voor Beste Film gaat naar… Everything Everywhere All At Once Runner up: RRR”

Andere genomineerde films waren Turning Red, The Northman, Elvis, Cha Cha Real Smooth en The Unbearable Weight of Massive Talent.

RRR, met in de hoofdrollen Ram Charan en Jr. NTR, heeft eerder ook diverse onderscheidingen ontvangen. De film is zo populair geworden na zijn release op Netflix dat hij volgens de planning opnieuw zal worden uitgebracht in bioscopen in heel Amerika.

Scroll naar top