Alia Bhatt nog steeds in Baiju Bawra?

Alia Bhatt nog steeds in Baiju Bawra?

Bollywood actrice Alia Bhatt was vastgelegd voor de hoofdrol in de Sanjay Leela Bhansali film Baiju Bawra. Recent kondigde ze haar zwangerschap aan en ontstond er twijfel of ze vervangen zou worden. Maar volgens een productiemedewerker vormt haar zwangerschap geen belemmering voor het opnameschema van deze film.

“Alia was zeer onder de indruk van het script van Baiju Bawra, die ze tijdens de opnames van Gangubai Kathiawadi hoorde. Deepika had graag de hoofdrol willen spelen in Baiju Bawra. Maar nadat ze de film Gangubai Kathiawadi had gemist na drie back-to-back epics met Sanjay Bhansali, blijkt Alia nu de grote favoriet te zijn van de filmmaker”, aldus de productiemedewerker.

Er gaan geruchten dat Ranbir Kapoor en Kartik Aaryan de mannelijke hoofdrollen zullen vertolken.

Scroll naar top