SRK en Salman Khan in volgende film van Aditya Chopra?

SRK en Salman Khan in volgende film van Aditya Chopra?

Bollywood-supersterren Shah Rukh Khan en Salman Khan komen naar verluidt weer samen op het witte doek voor één van de grootste actiethrillers van Yash Raj Films geregisseerd door Aditya Chopra.

Aditya Chopra is van plan de zaken naar een hoger niveau te tillen door een actiespektakel met deze twee supersterren op te zetten.

“Het is de eerste echte samenwerking tussen deze twee acteurs sinds de release van Karan Arjun (1995) en Hum Tumhare Hain Sanam (2002). Adi werkt al een tijdje aan dit idee. Hij moet nog beginnen aan het script, het scenario en de dialogen”, zegt een insider.

“SRK als Salman hebben beide het verzoek ontvangen om hun agenda leeg te houden in een bepaalde periode. De exacte opnameperiode moet nog worden vastgesteld. Maar het hele logistieke verhaal komt pas verder ter sprake nadat beide heren het verhaal hebben aangehoord. Aditya Chopra houdt alles nauwlettend in de gaten en wil volledige creatieve controle over dit script”, vult de insider aan.

Scroll naar top