Farhan Akhtar over zijn rol in de serie Ms Marvel

Farhan Akhtar over zijn rol in de serie Ms Marvel

Wie een abonnement heeft op Disney Plus en de serie Ms Marvel kijkt weet inmiddels dat Bollywood acteur Farhan Akhtar een rol heeft deze superhelden serie.

Met zijn rol is Farhan Akhtar toegetreden tot The Marvel Cinematic Universe. Hij speelt Waleed, een leider van de burgerwachtgroep Red Daggers. Farhan spreekt in een recent interview over zijn rol.

“Ik ben er blij deel uit te maken van een serie dat het debuut markeert van een moslim superheld. Voor ons is het echt spannend, omdat het ons cultureel vertegenwoordigt. Dat maakt het heel bijzonder. En dat was voor mij een grote reden om om betrokken te zijn bij de show.”

Farhan maakt deel uit van veel actiescenes in de serie. De grote vraag van velen is waarom zijn rol niet langer was. “Mensen moeten genieten van de show. Ze moeten genieten van de reis en groei die Kamala meemaakt. Ik denk dat dat het belangrijkste is”, zegt hij.

De acteur deelde ook dat hij gelooft dat Ms Marvel meer kansen zal creëren voor soortgelijke shows waarin een moslim de hoofdrol speelt. “Er moet een primeur zijn en die is er nu. We moeten allemaal dankbaar zijn dat het gebeurt en we kijken uit naar nog meer mooie dingen”, voegt hij toe.

Scroll naar top