Lalit Modi noemt Bollywood actrice Sushmita Sen zijn ‘better half’

Lalit Modi noemt Bollywood actrice Sushmita Sen zijn 'better half'

De voormalig voorzitter van de IPL (Indian Premier League), Lalit Modi, maakte gisteren een aankondiging die niemand had zien aakomen. Hij onthulde dat hij een relatie heeft met Bollywood actrice Sushmita Sen.

De 56-jarige deelde op sociale media een reeks foto’s met Sushmita en noemde de actrice zijn ‘better half’ en beschreef het als een ‘nieuw begin’. Hij zegt duidelijk dat hij erg verliefd is en dat ze aan het daten zijn. Hij hoopt dat ze ooit in het huwelijksbootje zullen stappen.

Voor de mensen die Lalit Kumar Modi niet kennen; Hij is een Indiase zakenman die momenteel voortvluchtig is. Hij vluchtte in 2010 naar Engeland en vroeg daar asiel aan te midden van onderzoeken naar belastingontduiking en witwassen van geld. Hij was de oprichter, eerste voorzitter en commissaris van de Indian Premier League en leidde het toernooi drie jaar lang tot 2010.

Sushmita Sen werd in 1994 gekroond tot Miss Universe. Ze maakte in 1996 haar Bollywood debuut met de film Dastak en was daarna te zien in films als Biwi No. 1, Maine Pyaar Kyun Kiya en Main Hoon Na. De 46-jarige actrice maakte recent een comeback met de serie Aarya. Sushmita had hiervoor een relatie met model Rohman Shawl, maar zij gingen in 2021 uit elkaar.

Scroll naar top