Rhea Chakraborty door NCB beschuldigd van kopen van drugs

Rhea Chakraborty door NCB beschuldigd van kopen van drugs

Bollywood actrice Rhea Chakraborty is door het Narcotics Control Bureau (NCB) aangeklaagd voor het kopen en financieren van een kleine hoeveelheid marihuana voor haar vriend, Sushant Singh Raput. Hij overleed in 2020.

Rhea werd in 2020 gearresteerd op verdenking van handel en gebruik van drugs. Na één maand doorgebracht te hebben in de gevangenis kwam ze op borgtocht vrij. NCB heeft alles op alles gezet om te bewijzen dat ze wel degelijk iets te maken zou hebben met betrekking tot de vroegtijdige dood van Sushant Singh Rajput. Nu is de actrice opnieuw verwikkeld in de deze drugsaanklacht. Ze wordt beschuldigd van betrokkenheid bij het kopen en verkopen van drugs voor haar vriend – wijlen Sushant Singh Rajput.

NCB heeft een aanklachtformulier vrijgegeven waarop haar naam staat vermeld, samen met 34 anderen die tevens worden beschuldigd van het kopen en handelen in drugs. Ook haar broer Showik Chakraborty is ook betrokken bij dezelfde zaak. Er is gezegd dat ze betrokken was bij deze illegale handel in drugs en er ook voor betaalde op initiatief van de overleden acteur.

Indien Rhea schuldig wordt bevonden, hangt haar meer dan 10 jaar gevangenisstraf boven het hoofd.

Scroll naar top