Aryan Khan krijgt zijn paspoort terug

Aryan Khan krijgt zijn paspoort terug

De zoon van Bollywood acteur Shah Rukh Khan, Aryan Khan, mag nu weer reizen buiten India. Een rechtbank heeft het advies uitgesproken om zijn paspoort vrij te geven. Zijn paspoort werd in beslag genomen nadat de starkid vorig jaar werd gearresteerd na een drugsinval op een cruiseschip.

Volgens Live Law India heeft rechter VV Patil de borg van Aryan Khan geannuleerd en de borgsom kwijtgescholden. “Er is geen klacht ingediend tegen de zes personen, waaronder de persoon die dit verzoek heeft ingediend, aangezien er tijdens het onderzoek geen bewijs naar voren is gekomen. Gezien er geen bezwaar is van verweerder NCB SIT, moet annulering van borgsommen worden toegestaan ??en dient het paspoort van de verzoeker worden vrijgegeven”, aldus de rechtbank in het bevel.

Aryan Khan raakte in oktober 2021 verwikkeld in een drugszaak nadat het Narcotics Control Bureau een inval had gedaan op een cruiseschip voor de kust van Mumbai. Aryan werd in de nacht van 2 oktober samen met enkele anderen in hechtenis genomen. Hij werd 28 dagen onder gerechtelijke bewaring gehouden voordat hij op borgtocht werd vrijgelaten.

In mei 2022 zei NCB dat er geen klacht wordt ingediend tegen de zes personen in de zaak vanwege gebrek aan voldoende bewijs. Er wordt wel een klacht ingediend tegen 14 andere personen in de zaak op grond van de bepalingen van de NDPS-wet.

Scroll naar top