Salman Khan opnieuw bedreigd door Lawrence Bishnoi?

Salman Khan opnieuw bedreigd door Lawrence Bishnoi?

Gangster Lawrence Bishnoi heeft naar verluidt Bollywood-superster Salman Khan opnieuw bedreigd. Dit komt slechts enkele weken nadat hij Salman Khan en zijn vader Salim Khan met de dood bedreigde.

Volgens de geruchten kan Lawrence Salman niet vergeven voor het blackbuck-incident tijdens de opnames van Hum Saath Saath Hain (1999). Verder wordt gezegd dat Lawrence zijn beslissing alleen zal heroverwegen als de acteur een publieke verontschuldiging uitspreekt.

De advocaat van Salman Khan, Hastimal Saraswat, heeft een klacht ingediend op het politiebureau van Jodhpur waarin hij beweert dat hij doodsbedreigingen heeft ontvangen via een brief. In de brief stond: “De vriend van de vijand is een vijand. Zal zoiets doen als Moosewala.”

We houden je op de hoogte.

Scroll naar top