Ranbir Kapoor: “Mijn vader had kritiek op mijn keuzes”

Ranbir Kapoor: "Mijn vader had kritiek op mijn keuzes"

Bollywood acteur Ranbir Kapoor keert 22 juli terug op het witte doek met Shamshera na een onderbreking van vier jaar. De 39-jarige acteur heeft altijd bijzondere films uitgekozen waarmee hij zijn acteertalent kon tentoonstellen, denk hierbij aan Rockstar, Barfi en Wake Up Sid. In een recent interview onthult hij echter dat zijn vader hem bekritiseerde op zijn keuzes.

“Ik herinner mij dat mijn vader mij altijd zei dat de films die ik maak goede films zijn, maar hiermee zou ik niet kunnen uitgroeien tot een nationale ster. Gelukkig had ik succes met mijn films, het publiek waardeerde mijn werk, maar nu begrijp ik wel wat hij ermee bedoelde.”

“Wanneer ik kijk naar mijn favoriete helden en acteurs, heb ik alleen maar respect. Ik zie hen niet als mijn gelijke. Zij zijn altijd ‘larger than life’. Als ik zelfs maar twee procent kan bereiken en kan zijn wat zij zijn, dan is mijn leven compleet.”

Rishi Kapoor was één van de meest succesvolle en generatiebepalende acteurs van de jaren ’70 en ’80. Hij bleef werken, tot aan zijn dood in 2020.

Scroll naar top