Ileana D’Cruz aan het daten met broer van Katrina Kaif?

Ileana D'Cruz aan het daten met broer van Katrina Kaif?

Volgens de laatste geruchten is Bollywood actrice Ileana D’Cruz weer helemaal verliefd. De 34-jarige actrice zou namelijk een relatie hebben met de broer van Katrina Kaif, Sebastian Laurent Michel.

De relatiegeruchten van het duo doken onlangs op nadat de twee op vakantie waren met Vicky Kaushal en Katrina Kaif op de Malediven. Ileana is overigens ook één van de weinige vrienden waarmee Katrina Kaif haar verjaardag vierde op de Malediven.

Ileana is nog niet eerder gespot bij familiegelegenheden van de familie Kaif. En de recente toevoeging is naar verluidt te wijten aan haar relatie met Sebastien Laurent Michel. Volgens insiders zijn de twee al ruim zes maanden bij elkaar.

Scroll naar top