Katrina Kaif & Vicky Kaushal met dood bedreigd op sociale media

Katrina Kaif & Vicky Kaushal met dood bedreigd op sociale media

Bollywood actrice Katrina Kaif en acteur Vicky Kaushal zijn via sociale media bedreigd. Het stel heeft aangifte gedaan.

Indiase media melden dat de politie van Mumbai een procesverbaal heeft opgesteld tegen een vooralsnog niet-geïdentificeerde persoon voor het bedreigen van het stel. De politie is een onderzoek gestart betreffende de doodsbedreigingen die via sociale media zijn geuit. De zaak staat geregistreerd bij politiebureau Santacruz.

“Zaak is geregistreerd bij Santacruz PS. Het gaat om een klacht van Vicky Kaushal betreffende 506(2),354(D) IPC r/w sec 67 IT Act. Hij klaagt dat één persoon bedreigingen via Instagram heeft geuit. Hij verklaart tevens dat de verdachte zijn vrouw heeft gestalkt en haar heeft bedreigd”, aldus de politie van Mumbai.

Vicky en Katrina keerden recent terug in Mumbai na hun vakantie op de Malediven.

Scroll naar top