Motion Poster: Deepika Padukone in Pathaan

Motion Poster: Deepika Padukone in Pathaan

Yash Raj Films heeft elk element van hun aankomende Bollywood film Pathaan, met in de hoofdrollen Shah Rukh Khan, Deepika Padukone en John Abraham, nauwlettend bewaakt. Een maand geleden onthulden de makers een eerste look van de hoofdrolspelers en nu een maand later verschijnt er een motion poster van Deepika Padukone. En ze ziet er geweldig uit!

Regisseur Siddharth Anand is superenthousiast over Deepika en haar rol in de film. “Deepika Padukone is een enorm grote ster. Haar aanwezigheid in Pathaan maakt onze film nog spannender en grootser. Niemand heeft haar look gezien en daarom zijn wij extra verheugd om een glimp van haar personage te laten zien. Deepika heeft een fantastische rol die iedereen zal verbazen.”

De combinatie van SRK en Deepika is één van de grootste successen op het witte doek, gezien hun blockbusters Om Shanti Om, Chennai Express en Happy New Year. Pathaan markeert de eerste samenwerking tussen John Abraham en Shah Rukh Khan.

Pathaan staat gepland voor een release op 25 januari 2023.

Scroll naar top