Akshay Kumar uitgeroepen tot hoogste belastingbetaler uit Bollywood

Akshay Kumar uitgeroepen tot hoogste belastingbetaler uit Bollywood

Tegenwoordig kan je overal wel een certificaat voor krijgen, maar een certificaat ontvangen wanneer je als Bollywood acteur de meeste belasting betaalt is wellicht nieuw. Superster Akshay Kumar is door de Belastingdienst uitgeroepen tot de grootste belastingbetaler van Bollywood en kreeg daarvoor een ere-certificaat genaamd de Samman Patra.

Akshay Kumar behoort al meer dan vijf jaar tot de hoogste belastingbetalers van India. En dat is ook niet zo gek. “Akshay Kumar verschijnt in meerdere films per jaar en heeft ook nog veel reclamedeals. Het mag geen verrassing zijn dat hij op de lijst van hoogste belastingbetalers van India staat”, aldus een insider.

Akshay Kumar is momenteel in Engeland voor de opnames van de biopic Capsule Gill. De film is gebaseerd op het verhaal van mijnbouwingenieur Jaswant Singh Gill die het leven van 64 mijnwerkers redde die in 1989 werden gevangen in een overstroomde kolenmijn in Raniganj in West-Bengal.

Scroll naar top