Arjun Kapoor: “Kritiek hielp mij om fysieke transformatie te bereiken voor Ek Villain Returns”

Arjun Kapoor: "Kritiek hielp mij om fysieke transformatie te bereiken voor Ek Villain Returns"

Bollywood acteur Arjun Kapoor heeft een fysieke transformatie ondergaan. Dat is duidelijk te zien in de trailer van de Bollywood film Ek Villain Returns. In een recent interview zegt hij dat alle kritiek hem heeft geholpen om deze uitdaging aan te gaan.

Hij had een hele lange weg te gaan, maar Arjun is erg trots op wat hij heeft bereikt. “Het was voor mij een enorme uitdaging. Vooral vanwege de gezondheidsproblemen die ik had. Ik ben trots op mezelf dat ik doorzettingsvermogen heb getoond. Het is niet makkelijk om vele uren in de sportschool door te brengen, iedere dag goed te eten en de mentale kracht te ontwikkelen om je gezondheid voorop te stellen.”

Daarnaast heeft Arjun Kapoor altijd veel kritiek gehad op zijn lichaam. Maar deze negatieve kritiek heeft hij nu gebruikt als inspiratie. “Het was niet makkelijk. Maar het was het allemaal waard nu ik al deze mooie reacties ontvang.”

“Er was een tijd dat iedereen wel kritiek op mij had. Zij hadden geen idee waar ik allemaal tegen vocht. En ik had ook geen behoefte om het te delen. Maar die kritiek heeft mij gemotiveerd.”

“Dus hierbij wil ik iedereen die kritiek op mij had, mij haatte en de internettrolls allemaal bedanken. Jullie hebben mij energie gegeven om mezelf te transformeren. Ik ben nog altijd een ‘work in progress’ , maar ik ben zo trots dat ik het wil volhouden.”

Naast Ek Villain Returns is hij ook te zien in Kuttey van Aasman Bhardwaj en The Ladykiller van Ajay Bahl.

Scroll naar top