De show ‘The Bollywood Big One’ in Engeland op 10 september

De show 'The Bollywood Big One' in Engeland op 10 september

De langverwachte show ‘The Bollywood Big One’ van organisator Farhath Hussain komt in september naar Engeland.

Al maanden wordt gespeculeerd over één van de grootste shows van de afgelopen jaren. De show zou aanvankelijk plaatsvinden op zaterdag 27 augustus in het Wembley Stadium in Londen, maar deze werd geannuleerd. Vrij snel werd bekend dat de show is verplaatst en wel naar zaterdag 10 september.

En welke grote namen komen er dan naar Engeland voor deze knaller? In een eerdere aankondiging werden namen genoemd als Salman Khan, Madhuri Dixit, Katrina Kaif en Akshay Kumar. In de recente aankondiging wordt alleen nog Salman Khan genoemd. Een volledige line-up wordt naar verwachting binnenkort bekendgemaakt.

Harvey Goldsmith van Live Aid is ingeschakeld om er een spectaculaire show van te maken.

Scroll naar top