Ranbir Kapoor heeft een hele lijst van babynamen

Ranbir Kapoor heeft een hele lijst van babynamen

Bollywood acteur Ranbir Kapoor onthult in een recent interview dat hij een hele waslijst heeft met namen voor zijn kind.

Sinds de aankondiging van Alia Bhatt’s zwangerschap zijn fans niet meer te houden. Ze kunnen niet wachten om de kleine Kapoor te verwelkomen. Iedereen heeft het over de Kapoor baby die binnenkort wordt geboren. En waar ze allemaal nieuwsgierig naar zijn is natuurlijk de naam.

In een recent interview werd Ranbir gevraagd naar de namenlijst, want bijna alle mannelijke leden in de familie hebben een naam die beginnen met de letter R. En is dit dan een traditie die hij zal eren? Of heeft hij een andere naam bedacht?

“Wij hebben erg veel babynamen bedacht, zowel beginnend met een R als niet beginnend met een R. Maar het moment waarop je je kind vasthoudt en de naam die dan instinctief naar boven komt is een speciaal moment, heb ik begrepen. Dat gezegd hebbende, laten we eerst afwachten en ook eens kijken welke naam bij zijn persoonlijkheid past”, aldus Ranbir.

De 39-jarige acteur is momenteel te zien in de film Shamshera.

Scroll naar top