Aamir Khan reageert op ‘Boycott Laal Singh Chaddha’ tweets

Aamir Khan reageert op Boycott Laal Singh Chaddha tweets

Bollywood acteur Aamir Khan heeft gereageerd nadat tweets om zijn aankomende film Laal Singh Chaddha te boycotten trending topic werden.

De Bollywood-superster, die de hoofdrol speelt in de Hindi-remake van Forrest Gump, heeft het project ook geproduceerd. Op de vraag hoe hij zich voelt over de hashtag #BoycottLaalSinghChaddha zegt Aamir: “Ja, ik voel me verdrietig.”

“Het raakt mij dat sommige mensen die dit zeggen in hun hart geloven dat ik iemand ben die niet van India houdt. Maar dat is niet waar. Het is nogal jammer dat sommige mensen er zo over denken.”

Aamir vroeg zijn fans om zijn film een eerlijke kans te geven en voegde eraan toe: “Boycot mijn film alsjeblieft niet. Kijk alsjeblieft naar mijn film.”

De boycottrend ontstond nadat internetgebruikers diverse clips van een interview uit 2015 bekeken en de inhoud deelden. In het interview suggereert de acteur dat zijn ex-vrouw, Kiran Rao, het gevoel had dat ze wellicht naar een ander land moeten verhuizen vanwege de toenemende intolerantie in het land. Hoewel Aamir zichzelf probeerde te redden door te zeggen dat het verkeerd was om de uitspraak te doen, was het kwaad al geschied.

Scroll naar top