Salman Khan krijgt wapenvergunning voor zelfbescherming na doodsbedreigingen aan hem en zijn familie

Salman Khan krijgt wapenvergunning voor zelfbescherming na doodsbedreigingen aan hem en zijn familie

Bollywood acteur Salman Khan sprak onlangs met de commissaris van politie Mumbai om toestemming te vragen voor een wapenvergunning nadat zijn familie doodsbedreigingen had ontvangen van naar verluidt Lawrence Bishnoi.

Dit is overigens niet de eerste keer dat de familie Khan wordt bedreigd. In 2018, toen de Blackbuck-zaak in behandeling was, hadden Bishnoi en zijn bende gedreigd de superster te vermoorden nadat hij werd beschuldigd van het jagen op Blackbucks, omdat ze als heilig worden beschouwd in de Bishnoi-gemeenschap.

Maar kort geleden werd het erger. Salman Khan voelde zich behoorlijk onveilig nadat zijn vader Salim Khan een dreigbrief had ontvangen tijdens zijn ochtendwandeling. En daarom heeft hij kort geleden het verzoek ingediend voor een wapenvergunning ter bescherming van zichzelf en zijn familie na deze doodsbedreigingen aan hun adres.

De vergunningverlenende autoriteit heeft, na het verzoek, een onderzoek ingesteld. Nu is bevestigd dat aan de 56-jarige acteur inderdaad een wapenvergunning is verstrekt.

Scroll naar top