Tiger Shroff en Disha Patani uit elkaar

Tiger Shroff en Disha Patani uit elkaar

Hoewel Bollywood acteur Tiger Shroff en actrice Disha Patani nooit officieel hun relatie hebben bevestigd, was de liefde tussen hen overduidelijk zichtbaar. Ze gingen samen naar evenementen en op vakantie. Maar nu schijnt het toch echt voorbij te zijn.

“De twee zijn al lang vrienden, maar Tiger is te geobsedeerd door zijn eigen leven en zijn liefde voor fitness om tijd te investeren in een relatie. Hij was hier vanaf het begin heel duidelijk over. Disha hoopte dat de dingen uiteindelijk zouden veranderen, maar dat gebeurde niet”, zegt een vriend.

“De relatie en de effort was eenzijdig en eenzijdige relaties zijn emotioneel uitputtend en dat leidde tot een duidelijke spanning tussen de twee. De een vond dat de ander de baas speelde in de relatie”, voegt hij toe.

Nog niet zo lang geleden meldde een andere bron dat de reden achter de relatiebreuk van Tiger en Disha was dat Disha graag wil trouwen. Na een relatie van zes jaar is dat voor haar niet meer dan een logische vervolgstap. Alleen Tiger liep daar niet warm voor.

“Het liep al een tijdje niet lekker en uiteindelijk groeiden ze uit elkaar. Ze zijn uit elkaar en verder gegaan. Dit is het beste voor beiden”, aldus een vriend van Tiger.

In 2019 had het stel ook al relatieproblemen, maar uiteindelijk kozen ze toch voor elkaar. Wie weet wat de toekomst brengt.

Scroll naar top