Alia Bhatt: “Opnames Jee Le Zara volgend jaar van start”

Alia Bhatt: "Opnames Jee Le Zara volgend jaar van start"

Sinds de aankondiging tot aan de zwangerschap van Bollywood actrice Alia Bhatt is er veel geschreven over de film Jee Le Zara. Fans kijken enorm uit naar de film, vooral vanwege de unieke cast bestaande uit Priyanka Chopra Jonas, Katrina Kaif en Alia Bhatt. Maar de opnames zijn vertraagd. Er waren geruchten dat de film wellicht helemaal wordt geschrapt. Maar Alia maakt in een recent interview duidelijk dat hier geen sprake van is.

Tijdens een interview zegt Alia: “Jee Le Zara gaat gewoon door. Volgend jaar gaan de opnames van start. Uiteraard gaat dit jaar niet meer lukken. Deze film laten we niet gaan! We vechten ervoor en zijn er allemaal erg enthousiast over. Het wordt groots aangepakt en we kunnen niet wachten.”

Jee Le Zara, een roadtrip film, wordt geregisseerd door Farhan Akhtar. De film is geschreven door Zoya Akhtar, Reema Kagti en Farhan Akhtar. Jee Le Zara verschijnt wellicht pas in 2024 in de bioscopen.

Scroll naar top