Zo ziet de cast van DDLJ – de Broadway-musical eruit

Zo ziet de cast van DDLJ - de Broadway-musical eruit

In 1995 bracht Bollywood regisseur Aditya Chopra ons het iconische liefdesverhaal Dilwale Dulhaniya Le Jayenge dat de term romantiek opnieuw definieerde. Nu heeft de rage van dit Raj-Simran-liefdesverhaal de muren van Maratha Mandir overtroffen en San Diego bereikt, waar het wordt herrezen als Come Fall In Love – The DDLJ Musical.

Aditya Chopra debuteert op Broadway met The DDLJ Musical. De liedjes van de musical zijn geschreven door Nell Benjamin en het verhaal is gebaseerd op het origineel van Aditya. Wil je weten wie de hoofdrollen spelen? We zetten ze voor je op een rijtje!

Austin Colby als Rog Mandel (Raj Malhotra)
Het personage van Raj wordt vertolkt door Austin Colby. Hiermee grijpt de musical terug naar het originele idee van Aditya Chopra. Hij wilde namelijk Tom Cruise casten voor de rol van Raj en er een internationale love story van maken. Helaas viel zijn droom in duigen, kreeg het personage de naam Raj en konden we genieten van Shah Rukh Khan.
Raj, die ons verliefd heeft gemaakt op het idee van liefde, heeft in de musical Rog Mandel.

Zo ziet de cast van DDLJ - de Broadway-musical eruit

Shoba Narayan als Simran
Simran, een personage dat voor het eerst tot leven werd gebracht door Kajol, wordt gespeeld door Shoba Narayan. Ze verscheen eerder in Growing Up Smith, Quantico, Halal in the Family, Gossip Girl, Coin Heist en Mistress America.

Shoba Narayan

Irvine Iqbal als Baldev
Toen Simran’s bauji zei: “Jaa Simran Jaa, Jee Le Apni Zindagi”, werd geschiedenis geschreven. De legendarische rol van Amrish Puri wordt gespeeld door Irvine Iqbal, die bekend staat om zijn werk in Infinite Justice (2006), Der Koch (2014) en The Bill (1984).

Irvine Iqbal

Rupal Pujara als Lajjo
Farida Jalal, die deel uitmaakte van bijna elke film in de jaren 90, verstevigde haar plaats in ons hart als Lajjo in DDLJ. In deze Broadway-musical zien we Rupal Pujara het karakter van Lajjo doen herleven.

Rupal Pujara

Vishal Vaidya als Ajit
Satish Shah, die altijd een glimlach op ons gezicht tovert met zijn personages, speelde de vertederende Ajit in DDLJ. In deze musical zal Vishal Vaidya dit personage weer tot leven brengen.

Vishal Vaidya

Austin Colby plaatste onlangs op Instagram het nieuws dat hij is gecast voor de Broadway Musical Come Fall In Love.
Hij schreef: “Een paar maanden geleden had ik nog nooit van de film Dilwale Dulhania Le Jayenge (DDLJ) gehoord of de wereldwijde impact ervan. Ik heb ontzag voor dit prachtige liefdesverhaal, Bollywood op zijn best.”

“En om nu de hoofdrol te mogen spelen in Come Fall In Love – The DDLJ Musical onder de oorspronkelijke regisseur, Aditya Chopra, en de rol van Raj (nu Rog) te krijgen om Bollywood naar Broadway te brengen als nieuw ontworpen, inclusieve culturele ervaring, is ongetwijfeld de grootste eer van mijn carrière. Ik hoop dat ik je trots maak, @iamsrk.”

Scroll naar top