Jackie Shroff reageert op relatiebreuk van zoon Tiger

Jackie Shroff reageert op relatiebreuk van zoon Tiger

In een recent interview reageert Bollywood acteur Jackie Shroff op de geruchten over de relatiebreuk van zijn zoon Tiger Shroff. Hij bevestigt niets, maar spreekt wel over de relatie met Disha. Hij zegt zelfs dat de acteurs nog steeds vrienden zijn.

“Kijk, het is aan hen of ze samen zijn of niet, of ze compatibel zijn (met elkaar) of niet. Dit is hun liefdesverhaal, zoals ik en mijn vrouw (Ayesha) ons liefdesverhaal hebben. We delen een goede band met Disha. En ze zijn gelukkig samen als ze elkaar ontmoeten en tijd met elkaar doorbrengen en praten enz., ” zegt Jackie.

“Ze (Tiger en Disha) zijn altijd vrienden geweest en zijn nog steeds vrienden. Ik heb ze samen uit zien gaan. Niet dat ik het liefdesleven van mijn zoon bijhoudt. Dat is het laatste wat ik wil doen, inbreuk maken op hun privacy. Maar ik heb het gevoel dat ze dikke maatjes zijn. Ze brengen naast hun werk ook tijd met elkaar door”, voegt hij toe.

Scroll naar top