Laal Singh Chaddha zes maanden na bioscooprelease bij streamingsdienst te zien

Laal Singh Chaddha zes maanden na bioscooprelease bij streamingsdienst te zien

De makers van de Bollywood film Laal Singh Chaddha willen de film niet te snel bij een streamingsdienstplatform vertonen. Ze hebben besloten hun film pas zes maanden na de bioscooprelease uit te brengen op OTT-platformen.

In tegenstelling tot andere recente Bollywood-films, nemen de makers van Laal Singh Chaddha de tijd voor zijn streamingpremière. De recente trend is dat films vaak binnen twee maanden na de bioscooprelease al te zien zijn op platformen als Netflix en Amazon Prime.

De makers hopen met deze strategie meer mensen te verleiden naar de bioscopen te gaan om de film op het grote witte doek te bekijken.

Laal Singh Chaddha staat gepland voor een release op 11 augustus. De release op een OTT-platform zal waarschijnlijk ergens in februari zijn. De film, met in de hoofdrol Aamir Khan, is een remake van de Hollywood-hit Forrest Gump.

Scroll naar top