Kareena Kapoor Khan over leeftijdsdiscriminatie in Bollywood

Kareena Kapoor Khan over leeftijdsdiscriminatie in Bollywood

Volgens Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan bestaat leeftijdsdiscriminatie tegen vrouwen in Bollywood alleen op sociale media en niet in het echte leven. Dat zegt de 41-jarige actrice in een recent interview.

“Het is een geweldig onderwerp om over te discussiëren. En er wordt constant over gesproken. Dit onderwerp wordt besproken, er worden artikelen over geschreven en er vinden debatten plaats. Maar in werkelijk hebben veel vrouwen gewoon werk. Als je talent hebt, krijg je werk. Als je er goed uitziet, krijg je werk. Als je jezelf bent, krijg je werk.”

“Er zijn veel vrouwen die geweldig werk afleveren en verschillende personages vertolken. En vandaag de dag is leeftijd slechts een getal. Je bent net zo oud als dat je eruit ziet”, voegt ze toe.

Ook werken tijdens een zwangerschap moet geen issue zijn. “Ik ben zelfs tijdens mijn zwangerschappen blijven werken. Uiteraard waren er mensen die daar issues mee hadden, maar daar heb ik ook niet mee gewerkt. Zelfs toen ik vijf en een halve maand zwanger was, was ik aan het werk met Aamir. Alia is nog zwanger en werkt en blijft werken. Het is dus aan de persoon zelf om grenzen te doorbreken en de uitdaging aan te gaan”, aldus Kareena.

Scroll naar top