Kareena Kapoor Khan reageert op de hashtag #BoycottLaalSinghChaddha

Kareena Kapoor Khan reageert op de hashtag #BoycottLaalSinghChaddha

Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan reageert in een interview op de recente controversiële tweets tegen haar film Laal Singh Chaddha.

“Het is natuurlijk gewoon verdrietig, want we werken voor de liefde voor cinema en dit is goede cinema. Dus we willen dat mensen dit zien. We willen dat ze komen genieten van deze film die we allemaal, wij en een crew van 250 mensen met een baan, hebben gemaakt. Dag en nacht hebben we samen aan hetzelfde doel gewerkt.”

“Ik wil gewoon dat iedereen een goede film komt waarderen en ervan geniet. Films zijn bedoeld om liefde en positiviteit te verspreiden. Het is niet bedoeld om geboycott te worden of in die zin besproken te worden. Dat maakt me van streek.”

Laal Singh Chaddha werd 11 augustus wereldwijd uitgebracht.

Scroll naar top