Taapsee Pannu: “Ik heb de hoofdrol in Dunki puur op basis van talent gekregen”

Taapsee Pannu: "Ik heb de hoofdrol in Dunki puur op basis van talent gekregen"

Bollywood actrice Taapsee Pannu kan de laatste tijd haar enthousiasme niet bedwingen. Ze speelt namelijk de hoofdrol in de film Dunki van regisseur Rajkumar Hirani. En naast niemand minder dan Shah Rukh Khan. Het is voor haar een droom die uitkomt. In een recent interview zegt ze dat ze blij is dat ze de rol heeft gekregen op basis van haar talent.

“Ik ben zo blij dat ik deze rol heb weten te bemachtigen puur op basis van mijn talent.
Niemand heeft mij aanbevolen. Ik kreeg de film omdat iemand mijn werk goed vindt”, aldus Taapsee.

De actrice kan het nog moeilijk bevatten dat ze tegenover Shah Rukh Khan staat. “Ik knijp mezelf iedere dag in mijn arm om te geloven dat dit gebeurt. Ik ben opgegroeid met zijn films. Voor mij is Shah Rukh Khan de introductie tot Hindi-films. Dus gewoon naast hem staan ??in een frame is surrealistisch. Ik hoop alleen maar dat ik het niet verpest.”

Scroll naar top