Boycott Bollywood trend zet door

Boycott Bollywood trend zet zich door

De Bollywood film Laal Singh Chaddha is geflopt. Acteur Hrithik Roshan deed op Twitter echter nog een poging om mensen over te halen om de film te gaan bekijken. Dit bericht, waarin hij de film aanprijst, zorgde voor een nieuwe boycott hashtag.

Hrithik Roshan gaf een positieve recensie van Laal Singh Chaddha en zei: “Ik heb net LAAL SINGH CHADDA gekeken. Ik voelde het HART van deze film. Plussen en minnen terzijde, deze film is gewoon geweldig. Mis dit juweeltje niet jongens! Gaan! Ga nu. Bekijk het. Het is mooi. Gewoon mooi (sic).”

Na deze tweet begonnen Twitteraars met het trenden van de hashtag #BoycottVikramVedha en een aantal Twitter-gebruikers hebben gedreigd de film in de bioscoop over te slaan. Ook Laal Singh Chaddha kreeg te maken met de hashtag #BoycottLaalSinghChaddha en heeft recent de gevolgen meegemaakt van deze boycott.

Waarom steunt Hrithik Aamir Khan?
Daarnaast plaatsen sommige filmfans hun vraagtekens bij de tweet van Hrithik. Zij vinden het opvallen dat hij zijn steun laat zien voor de film van Aamir Khan, zeker nu duidelijk is dat de film een grote flop is. De vraag die zij hebben is: Waarom sprak hij zijn support niet uit toen de film The Kashmir Files werd uitgebracht? En ook niet toen deze film een gigantisch succes bleek te zijn?

Scroll naar top