Netflix niet langer geïnteresseerd in Laal Singh Chaddha?

Netflix niet langer geïnteresseerd in Laal Singh Chaddha?

Bollywood acteur Aamir Khan was in gesprek met Netflix voor zijn film Laal Singh Chaddha. Maar de rampzalige respons op de film doet Netflix nadenken.

De film, met in de hoofdrol Aamir Khan is een remake van Forrest Gump. De makers waren in vergevorderde onderhandelingen voor een première op Netflix. Het lijkt er echter op dat de gesprekken zijn mislukt met als reden “onpraktische eisen”, aldus IWM Buzz.

“Aamir en Viacom wilden bijna Rs 200 crores voor de digitale rechten van Laal Singh Chaddha en daarbovenop eisten ze een periode van minimum drie maanden tussen de release in de bioscoop en OTT. Tot op de dag van de release, 11 augustus, was Netflix in onderhandeling met Aamir. Echter nu de film een flop is gebleken is Netflix niet langer geïnteresseerd in het kopen van Laal Singh Chaddha. De onderhandelingen zijn afgeblazen”, aldus een medewerker van het productiebedrijf.

De film zal nu naar verwachting ergens volgend jaar worden gestreamd op het streamingplatform van Viacom18, Voot Select.

Scroll naar top