Akshay Kumar: “Het is mijn fout. Ik heb gefaald.”

Akshay Kumar: "Het is mijn fout. Ik heb gefaald."

Bollywood acteur Akshay Kumar reageerde recent op zijn recente flops. Hij geeft toe dat hij heeft gefaald. De 54-jarige acteur zegt dat hij het publiek heeft gehoord en de nodige veranderingen moet doorvoeren.

De laatste drie films van Akshay Kumar – Bachchhan Paandey, Samrat Prithviraj en nu Raksha Bandhan hebben het publiek niet naar de bioscopen kunnen trekken. Zijn nieuwste film Raksha Bandhan werd tevens op sociale media geconfronteerd met de huidige trend om Bollywood te boycotten. “De films hebben niet gewerkt. Het is onze schuld; mijn schuld. Ik moet veranderingen doorvoeren, begrijpen wat het publiek wil en er is niemand anders aan te wijzen als schuldige”, zegt hij.

Akshay is één van de drukste acteurs met verschillende projecten. Hij gaf tijdens het interview ook aan dat veel van zijn films tijdens de pandemie zijn blijven liggen. Dit was niet het release scenario dat hij voor ogen had. “Mijn films kwamen na de pandemie allemaal vrij snel achter elkaar uit in de bioscoop. Wij hebben de afgelopen twee jaar wel hard gewerkt, maar omdat alle bioscopen dicht waren, stapelden de films zich natuurlijk op. Als er geen pandemie zou zijn, zou er minstens twee tot vier maanden tussen mijn films zitten.”

Er werd Akshay gevraagd of acteurs nu vaker kiezen voor een OTT-project vanwege de ‘veilige ruimte’ die het hen biedt en waar ze dus minder vaak te maken hebben met een bioscoopflop. “Ook die ruimte is niet veilig. Ook daar beoordeelt het publiek je film op basis van de trailer. Het is geen vangnet. Ook op OTT is het publiek kritisch, kijken media en wordt er feedback gegeven op de content. Er is geen sprake van een veilige ruimte. Je moet gewoon hard werken.”

Akshay is binnenkort te zien in de film Cuttputlli, die op 2 september direct zal worden uitgebracht op het OTT-platform Disney+ Hotstar. Daarnaast werkt hij aan Ram Setu en de Hindi-remake van Suriya’s populaire Tamil-film Soorarai Pottru.

Scroll naar top