Brahmastra ook slachtoffer van Bollywood Boycott trend

Brahmastra ook slachtoffer van Bollywood Boycott trend

Bijna elke Bollywood film is de laatste tijd wel het doelwit geworden van de Bollywood boycottrend. Voorafgaand aan de release van Brahamastra, met in de hoofdrollen Alia Bhatt en Ranbir Kapoor, is ook deze film slachtoffer van de trend.
Het publiek heeft een oud interview van Ranbir Kapoor gevonden waarin de acteur zegt dat hij graag rundvlees eet. En dat is genoeg reden voor een nieuwe boycott hashtag.

Verschillende Twitteraars wijzen erop dat een regelmatige vlees-/rundvleeseter niet in aanmerking komt om het personage van Shiva te spelen. Dit is een belediging voor het hindoeïstische geloof dat de voorkeur geeft aan een vegetarisch dieet.

Wat vind jij?

Bekijk het fragment:

Scroll naar top