Kangana Ranaut klaagt Filmfare Awards aan

Kangana Ranaut klaagt Filmfare Awards aan

Bollywood actrice Kangana Ranaut is weer opnieuw in het nieuws. Ditmaal omdat ze van plan is om juridische stappen te ondernemen tegen de organisatie van de Filmfare Awards.

De actrice claimt dat ze was uitgenodigd voor de uitreiking van deze Bollywood Awards. Ze zegt dat ze haar een award wilden geven voor haar performance in Thalaivii.

Op Instagram zegt de 35-jarige actrice het volgende: “Sinds 2014 ban ik bewust onethische, corrupte en totaal oneerlijke praktijken zoals @filmfare. Maar ik ontvang veel telefoontjes van hen voor het bijwonen van de prijsuitreiking dit jaar, omdat ze mij een prijs willen geven voor Thalaivii … Ik ben geschokt om te weten dat ze mok nog steeds nomineren. Het is beneden mijn waardigheid, werkethiek en normen en waarden om dergelijke corrupte praktijken hoe dan ook aan te moedigen en daarom heb ik besloten @filmfare aan te klagen … bedankt.”

We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Scroll naar top