Regisseur SS Rajamouli: “Brahmastra zal Indiase cultuur aan de wereld presenteren.”

Regisseur SS Rajamouli: "Brahmastra zal Indiase cultuur aan de wereld presenteren."

In een recente persconferentie in Chennai sprak topregisseur SS Rajamouli, bekend van de blockbusters RRR en Baahubali, zijn bewondering uit voor de aankomende Bollywood film Brahmastra. De regisseur zei dat hij het mooiste van deze film vind is dat dit een commerciële manier is om het verhaal van ‘astras’ te vertellen.

“Ayan droomde ervan een wereld te creëren die we nog nooit eerder hebben gezien; de prachtige wereld van astra’s. Datgene wat wij hebben geleerd in onze geschiedenis, onze boeken, onze puranas. Als kinderen hebben we de verhalen over deze astra’s gehoord, maar hebben nooit hun pracht gezien. Dat is waar Ayan van heeft gedroomd.”

“Het creëren van de wereld die Ayan heeft gecreëerd is niet eenvoudig. Het komt met beperkingen. Hij heeft de ruimte genomen om een grotere schurk te creëren en creëerde daarmee ook ruimte voor een intensere strijd van goed tegenover het kwaad.”

“Het is geen sprookje. Het is een commerciële manier om ons verhaal over de astra’s te vertellen.
Dat is wat ik leuk vind aan Brahmastra.”

Brahmastra Part One: Shiva staat gepland voor een release op 9 september.

Scroll naar top