Rohit Shetty: “Jonge acteurs moeten niet naar hun managers luisteren”

Rohit Shetty: "Jonge acteurs moeten niet naar hun managers luisteren"

Rohit Shetty is één van de weinige regisseurs in Bollywood die meerdere grote namen in één film bij elkaar weet te brengen. En zoveel grote namen in één film trekt natuurlijk ook weer publiek. Hij uit zijn kritiek naar een grote groep jonge acteurs. Rohit begrijpt niet goed waarom deze groep vaak zoveel moeite heeft om credit te delen met andere grote namen of zogezegde ‘concurrenten’.

“Ajay en Akshay zijn nog van de oude stempel. Zij geloven in films waar de hoofdrollen worden vertolkt door meerdere grote namen. Ook Ranveer heeft vertrouwen in de manier waarop ik hem presenteer en zijn talent zal gebruiken. Ik heb geluk dat ik dat probleem niet heb.”

“Maar jonge acteurs luisteren nog teveel naar hun managers. Dat moeten ze niet doen. Ze moeten hun gevoel volgen en gewoon gaan werken in goede films waarin twee of meer grote namen werken. Ook hun zogenaamde concurrenten. Ze moeten die onzekerheid achter zich laten, anders wordt het straks erg moeilijk voor producenten om grootschalige films te maken. Goede content is belangrijk en werkt. Maar straks wordt het ook weer tijd voor echte masalafilms, met meerdere ‘helden’. Dat is waar het publiek voor komt.”

Scroll naar top