John Abraham: “Shah Rukh Khan is verantwoordelijk voor waar ik nu ben”

John Abraham: "Shah Rukh Khan is verantwoordelijk voor waar ik nu ben"

De Bollywood film Pathaan is het gesprek van de dag, omdat het de comeback van Shah Rukh Khan op het witte doek markeert. Naast Shah Rukh Khan maken ook Deepika Padukone en John Abraham deel uit van de cast. In een recent interview sprak John Abraham over de samenwerking met Shah Rukh Khan.

Wisten jullie dat SRK verantwoordelijk is voor wat John Abraham in het leven heeft bereikt? John herinnerde zich hoe SRK als jurylid deelnam aan een modellenwedstrijd waar hij een deelnemer was en dat hij veel aan hem te danken heeft. “Shah Rukh Khan is, hoe zal ik het zeggen, verantwoordelijk voor waar ik ben.”

“Toen ik begon met modellenwerk, was hij één van de juryleden tijdens de wedstrijd. Dus ik heb veel aan Shah Rukh te danken. Voor hem was het waarschijnlijk gewoon een andere wedstrijd die hij beoordeelde.”

Verder sprak John vol lof over zijn collega. “Ik heb ontzettend veel respect voor hem. Hij is een geweldig persoon, erg charmant, zachtaardig en buitengewoon intelligent. Dat is alles wat ik kan zeggen. Het is een eer om met hem samen te werken.”

Scroll naar top