Kartik Aaryan bevestigd voor Aashiqui 3

Kartik Aaryan bevestigd voor Aashiqui 3

Kartik Aaryan bevestigd voor Aashiqui 3

Na jaren van geruchten is het uiteindelijk Bollywood acteur Kartik Aaryan gekozen voor de hoofdrol in Aashiqui 3.

“De tijdloze klassieker Aashiqui is een film waar ik mee ben opgegroeid. En dat ik de hoofdrol mag spelen in Aashiqui 3 is een droom die uitkomt. Ik voel me bevoorrecht maar ben ook dankbaar om samen te mogen werken met Bhushan Kumar en Mukesh Bhatt. Ik ben een groot fan van het werk van Anurag Basu en de samenwerking met hem zal mij zeker op veel manieren inspireren”, aldus Kartik.

Het Aashiqui-tijdperk begon in 1990 met het origineel van Mahesh Bhatt met in de hoofdrollen Rahul Roy en Anu Agarwal. In 2013 nam Mohit Suri het roer over met Aashiqui 2 met in de hoofdrollen Aditya Roy Kapur en Shraddha Kapoor. Echter, voor Aashiqui 3 is de vrouwelijke hoofdrol nog niet bekendgemaakt. De makers hebben echter wel bevestigd dat de muziek van de film zal worden verzorgd door Pritam.

Scroll naar top